GazetaKNN

Arsim & Kulturë

Arsim & Kulturë

Në Kolegjin AAB po mbahet Forumi i Sigurisë Kosovë-Maqedoni

Sot ka filluar punimet Forumi i Sigurisë Kosovë-Maqedoni, në Kolegjin AAB, ku morën pjesë personalitete të rëndësishme të sektorit të sigurisë. Ky aktivitet është organizuar nga Fondacioni “Konrad Adenauer Stiftung”, Universiteti Kliement Ohridski, Fakulteti i Sigurisë në Shkup si dhe...

GazetaKNN

Tech

Kuriozitete

Shëndetësi

GazetaKNN