Rajon & Botë

25 të vrarë në luftimet në Jemen

Të paktën 25 ushtarë dhe rebelë janë vrarë në përleshjet e armatosura në bazën kryesore ushtarake në Bregun Perëndimor të Jemenit, bëjnë të ditur burime ushtarake nga Jemeni.

Forcat besnike të qeverisë, e cila mbështet koalicionin e kryesuar nga Arabia Saudite, kanë kryer një sulm me qëllim që të marrin kontrollin e bazës Khaled ibn al-Valid, që kontrollohet prej dy viteve nga rebelët dhe aleatët e tyre, raporton AFP.