Kuzhina

3 Receta të thjeshta që ju ndihmojnë të humbni peshë

Të gjithë duam që të kemi një trup sa më vital, veçanërisht afër stinës së verës. Me këto 3 receta natyrale të cilat mund t’i gjeni më poshtë do ta keni shumë më të lehtë një gjë të tillë.

Mjalti është përbërësi kryesor i pasur me vitamina dhe minerale që ndihmojnë  në reduktimin e yndyrave të panevojshme. Mjalti gjithashtu ndihmon në mbrojtjen nga rreziqet kardiovaskulare dhe ndihmon punën e metabolizmit. Përzierja e saj me produkte të tjera sjellë shumë benefite për trupin tuaj.

1.       Mjaltë me ujë të ngrohtë

Përzieni mjaltin me ujë të ngrohtë dhe përdoreni këtë pije çdo mëngjes pasi që të zgjoheni nga gjumi. Përdorimi i rregullt i kësaj pije ndihmon në reduktimin e peshës.

2.       Mjaltë dhe kanellë

Kanella ndihmon në rregullimin e nivelit të sheqerit në gjak si dhe në shpejtimin e djegies së yndyrave të panevojshme të akumuluara ne trup. Kur kanella të miksohet me mjaltë ju ndihmon që të humbisni më lehtë peshë.

Kjo pije gjithashtu duhet të konsumohet në stomak të zbrazët dhe  të përdoret rregullisht çdo mëngjes.  Rezultatet do të jenë të shpejta.

3.       Lëgu i karrotës

Karrotat janë të pasura me një numër të madh të vitaminave siç janë vitamina B kompleks, vitamina A,C dhe K, të cilat ndihmojnë në  rregullimin e sheqerit në gjak dhe funksionimin normal të organizmit.

Merrni 1 apo 2 karrota dhe vendosini në blender, duke krijuar kështu lëng të freskët prej tyre.

Konsumoni këtë pije çdo mëngjes dhe rezultatet do të jenë të dukshme.