Lifestyle

4 hapa të thjeshtë për lëkurë të shkëlqyer të fytyrës

Lëkura e shëndetshme është çelësi i një grimi të bukur.

Disa vajza zgjedhin kozmetikën më të famshme dhe më të shtrenjtë, ndjekin blogerët e modës dhe provojnë produkte të reja.

Por, për fat të keq, rezultati shpesh lë shumë për të dëshiruar.

Pastroni dhe hidratoni lëkurën tuaj

Fshihni gabimet në lëkurën tuaj

Lyjini rrethet e syve

Gjejeni pudrën e lëngshme e cila është e duhura