Aktuale

Abrashi: Pagat e veteranëve dalin këto ditë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, iu ka përgjigjur një qytetari derisa po komentonte në rrjetin social Facebook.

Qytetari ka pyetur Abrashin se kur do të dalin pagat e veteranëve, ndërsa Abrashi i është përgjigjur këto ditë. “Kemi siguru mjetet.. Këto ditë dalin mjetet”, ka shkruar Abrashi.