Aktuale

Aksident në qendër të Prishtinës midis trafikut urban dhe dy veturave

Sapo ka ndodhur një aksident në qendër të Prishtinës, saktësisht në rrugën “Luan Haradinaj”.
Përmes këtyre fotografive, shihet se aksidenti është bërë midis dy veturave dhe një autobusi të trafikut urban, meqë rast është vështirësuar rruga për qarkullim.

Nuk dihet nëse ka ndonjë person të lënduar, edhe pse sipas fotografive nuk duket se aksidenti është i rëndë.

the authorE B