Aktuale

Aktuale

Asgjësohen 2600 bimë kanabis

Policia në Shqipëri ka asgjësuar 2600 bimë kanabis në fshatin Qarrisht”, ndërsa ka arrestuar 60-vjeçarin Bashkim Koçi dhe kryeplakun e...

Aktuale

Murati kundër Muratit

Komisioni shtetëror për Demarkacionin me Malin e Zi mbrojti punën e tij, të cilit i dha përkrahje edhe diplomacia ndërkombëtare....

1 4,918 4,919 4,920 5,162
Page 4919 of 5162