Aktuale

Alarmohen pushuesit në Velipojë (Foto)

Një skandal mjedisor sapo ndodhi në Velipojë ku një person me jetski raportohet të ketë hedhur një kafshë të ngordhur në mes të detit.

Qytetarët të tmerruar tregojnë për Shkodra News se po vjen një erë e rëndë dhe kanë frikë të futen në ujë. Ata thonë se autoritetet duhen të marrin masa emergjente për këtë rast të paprecedentë.