Aktuale

Ambasada e Republikës së Kosovës në Hungari ka një lajm të mirë (Foto)

Ambasada e Republikës së Kosovës në Hungari ka njoftuar se është bërë promovimi i linjave të reja Budapest-Prishtinë, Tiranë, Shkup, Podgoricë dhe Sarajevë, transmeton lajmi.net.

Sipas ambasadës, nga data 7 Prill, dy herë në javë do të keni mundësinë për të udhëtuar lirë,mirë dhe direkt nga Budapesti-Prishtinë dhe anasjelltas.