Kuriozitete

Angela Merkel dhe Theresa May pjesë e Illuminatit? (Foto-dëshmi)

Konspiracionistët thonë se kryeministrja britanike Theresa May dhe kancelarja gjermane Merkel janë pjesë e Illuminatit.

Ata nisen nga gjuha e trupit të dy femrave të forta të politikës.

Sipas tyr, Merkel jo rrallë mban duart në formën e një trekëndëshi, që është dhe simboli i Illuminatit.

Të njëjtin veprim e ka bërë edhe Theresa May.

Një sinjal apo thjesht koincidencë?