ShowBiz

Anita Haradinaj ‘shkrihet’ pas vetes në këtë foto!

Së fundi është emri më i lakuar në shtypin rozë dhe kjo natyrisht se po e mban vazhdimisht në qendër të vëmendjes, shkruan Kosovarja.Bëhet fjalë për prezantuesen Anita Haradinaj, bashkëshorten e Kryeministrit aktual të Kosovës, e cila po e shfrytëzon maksimalisht pozitën e bashkëshortit për të qenë e përcjellje nga mediet.

Së fundi Anita u atakua shpesh nga mediet për veshje ekstravagante dhe aksesorë, të cilat shënonin një shifër goxha të majme të hollash, por ndaj të gjitha këtyre qëndroi indiferente.

Ndërsa sa i përket rrjeteve sociale, Anita Haradinaj po shfaqet përherë e më aktive, dhe së fundi publikoi për të dytën herë imazhin e njëjtë, në të cilin duket rrezatuese.
E ndoshta për këtë pamje tejet mbresëlënëse është e vetëdijshme, saqë nuk ngurroi ta publikojë edhe njëherë.