Tech

Apple me listën e aplikacioneve më të mira për vitin 2018

Apple publikoi aplikacionet më të mira për vitin 2018 në listën e saj vjetore editoriale të asaj që konsideron përmbajtjen më të mirë në të gjithë App Store dhe iTunes.
Në të janë të përfshira aplikacionet më të mira për muzikë, lojërat më të mira, aplikacionet më të mira për transmetime të drejtpërdrejta, e shumë programe të natyrave të tjera, transmeton lajmi.net.

Ndërkohë, aplikacioni më i mirë për iPad ishte Froggipedia, një aplikacion që ju lejon të zbërtheheni virtualisht në bretkocë.

Lojërat më të mira këtë vit ishin: Donut County (iPhone), Gorogoa (iPad), Gardens in the Middle (Mac) dhe Odiseja e Alto (Apple TV).

Top aplikacionet që mund t’i shkaktoni falas, sipas listës së Apple:

YouTube: Watch, Listen, Stream
Instagram
Snapchat
Messenger
Facebook
Bitmoji
Netflix
Google Maps – Transit & Food
Gmail – Email by Google
Spotify Music
Amazon – Shopping made easy
Uber
WhatsApp Messenger
Pandora – Streaming Music
Wish – Shopping Made Fun
TikTok – Real Short Videos
Cash App
Google Photos
Google Chrome
Twitter

Top lojërat që mund t’i shkaktoni falas:

Fortnite
Helix Jump
Rise Up
PUBG MOBILE
Hole.io
Love Balls
Snake VS Block
Rules of Survival
ROBLOX
Dune!
Subway Surfers
Episode – Choose Your Story
Word Link – Word Puzzle Game
Toon Blast
Color Road!
HQ Trivia
Twisty Road!
8 Ball Pool™
Kick the Buddy
Sniper 3D Assassin: Gun Games. /Lajmi.net/