Aktuale

Ariu zbret në lagjen e qytetit të Prizrenit, mbytë dele e pula

Ariu nuk ndalet.

Ai, mbrëmë ka zbritur në lagjen “Tusuz” të Prizrenit.

Ka mbytur disa dele dhe pula.

Banorët e kësaj lagjeje, thonë se ndjehen të frikësuar nga ariu.

“Ka bërë dëme më shumë në pula”, tregojnë ata.

Përveç në “Tusuz”, ariu mbrëmë për të dytën herë ka sulmuar edhe një fermë, e cila ndodhet në afërsi të ish-fabrikës “Farmakos” në Prizren.

Hysen Rrapin tregon se ari mbrëmë ia ka mbytur disa dele.

Ariu i Prizrenit është bërë temë e “debatit” në këtë qytet.

Qytetarët presin që institucionet të marri një vendim për të zgjidhur këtë çështje.

the authorBurbuqe Metolli