Aktuale

Arrestohen 20 persona nga Policia e Kosovës

Për 24 orët e fundit, sipas raportit të Policisë së Kosovës, kanë ndodhur 28 aksidente me të lënduar, 57 aksidente pa të lënduar, 1051 tiketa trafiku të shqiptuara, 20 arrestime, dhe gjashtë janë dërguar në mbajtje, transmeton Gazeta Express.

STATISTIKAT E PËRGJITHSHME

Aksidente fatale                         00

Aksidente me të lënduar            28

Aksidente pa të lënduar.            57

Tiketa trafiku të shqiptuara      1051

Arrestime                                   20

Në mbajtje                                   06