Aktuale

Arrestohet për vjedhje në Spanjë, gjykata i konfiskon banesën në Tiranë

Gjykata e Kurbinit me kërkesë të Prokurorisë ka sekuestruar një apartament në Tiranë, ndërsa pronari i saj Gjon Gjezaj është arrestuar në Spanjë për vjedhje dhe pastrim parash.

Në baze te veprimeve procedurale, janë zbuluar tre kontrata porosie për blerje apartamentesh në Tiranë, me vlerë totale rreth 130 mijë euro

Nga hetimi rezultoi se pronë faktike është vetëm një apartament, me vlerë 41.800 euro në zonën e Kasharit në Tiranë, ndërsa dy kontratat e tjera të porosisë i referohen dy apartamenteve, te cilat nuk ekzistojnë, pasi kompania e ndërtimit ka falimentuar.