Fun

Ata të cilët e “luftuan” uraganin Irma me humor (Foto)

Edhe pse stuhi e frikshme, banorët gjejnë kohë edhe për këtë Florida tani është përfshirë plotësisht në Uragani Irma, me erëra të dëmshme dhe shi që u përhapen në gjithë shtetin.

Çfarë bëjnë banorët në kohë krize të tilla si këto? Natyrisht, Irma nuk ka asgjë për të bërë shaka. Pas rrënimit të Karaibeve javën e kaluar, pastaj duke bërë zbarkim në SHBA më 10 shtator, të paktën 46 njerëz kanë vdekur (9 në SHBA në afërsi) dhe më shumë se 30 miliardë dollarë janë dëmtuar.

Në Florida, më shumë se 2.6 milionë njerëz janë pa energji elektrike, urdhrat e evakuimit në masë janë lëshuar dhe oqeani është fjalë për fjalë duke u larguar nga plazhet.

Megjithatë, fryma e banorëve mbetet e paprekur, transmeton rtv21.tv. Merrni një pushim nga përrallat e fatkeqësive natyrore dhe shkoni poshtë për të parë shaka më të këqija që vijnë nga disa banorë për uraganin Irma.

the authorE B