ShowBiz

“Balena Blu” kontakton këngëtaren shqiptare, e fton të luajë

Ditët e fundit, loja e tmerrshme “Balena Blu” ka marrë një vëmendje dhe shqetësim të madh në shoqëri. Këngëtarja shqiptare, Xhesika Polo ka bërë publik një mesazh që i ka ardhur nga “Balena Blu”, ku e fton të bëhet pjesë e lojës.

Ajo ka bërë apel për adoleshentët që të kenë kujdes dhe të mos bien pre e kësaj loje vdekjeprurëse.