Aktuale

Bllokadë totale, mos u nisni drejt Veternikut

Rruga drejt Veternikut që lidh Prishtinën me Ferizajn dhe Gjilanin është bllokuar sërish.

Kolona të gjata të veturave shihen në pamjet e dërguara në adresë.

Qytetarët të mendojnë rrugët alternative përshkak të trafikut të bllokuar në këtë pjesë të Prishtinës.