Aktuale

Bllokohet Ferizaj (Foto)

Komuna e Ferizajt është bllokuar për shkak të borës që ra gjatë tërë natës.

Lexues të Gazetës Express kanë dërguar fotografi të gjendjes aktuale. Edhe pse tashmë ora gati 9:00, ata thonë se askush nuk ka dalë t’i pastrojë rrugët e bllokuara.

Këto fotografi janë nga sheshi i Ferizajt dhe rrugët kryesore: Rr. “Driton Islami”, rr. “12 Qershori” dhe rr. “Enver Topalli”.