Aktuale

Blushi: Pavarësisht nga papjekuria e kryeministrit Rama marrëdhëniet me SHBA-në janë strategjike

Duke folur për zhvillimet e fundit në Amerikë dhe zgjedhjen e Donald Trump si president, kryetari i LIBRA-s, Ben Blushi thotë se Edi Rama me deklaratat e tij kundër kandidatit republikan është treguar një njeri naiv dhe i pa pjekur.

Por sipas Blushit përpos këtyre deklaratave marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe SHBA-së nuk kanë pse të ndryshojnë, ato janë strategjike.