Rajon & Botë

Borë edhe në Zvicër

Temperaturat e larta kanë përfshirë pjesë të ndryshme të Evropës, megjithatë diku ka nisur edhe bora.

Duket e çuditshme, por nata mes 13 dhe 14 korrikut ka qenë e vështirë për banorët në disa pjesë të Zvicrës.

Reshjet e borës kanë shkaktuar edhe probleme në qarkullimin e automjeteve.