Kuriozitete

Çfarë ndodh me trupin tuaj nëse hani vetëm një herë në ditë

Rrëfim: Kam provuar dietën më esktreme dhe kjo është ajo që më ndodhi

Gjithmonë kam pasur problem në kontrollimin e ushqimit dhe për këtë arsye kjo ka qenë njëra prej arsyeve se pse kam fituar peshë.

Kështu kur kam lexuar për dietën vetëm një herë në ditë, e kam zgjedhur, sepse më lejonte të haja një herë në ditë, por çfarë do që dëshiroja, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Ideja e mos rezistimit se çka dëshironi të hani më ka bërë më të emocionuar në fillimin e kësaj diete.

Kisha vendosur që do drekën do ta bëja ushqimin më të rëndësishëm gjatë ditës dhe kështu rrija deri në orën 1 me barkë të zbrazët. Dhe kjo është arsyeja se pse kam filluar këtë diet. Dhe kështu kam vazhduar për 5 ditë gjatë javës, në fillim ishte shumë e vështirë për shkak se jam mësuar që të ha mëngjes dhe isha gjatë tërë kohës në stres.

Pasi përfundoja drekën merrja fuqi, por pas 3 orëve trupi im u dorëzua dhe nuk mundesha assesi të dorëzohesha.

E kuptova në fund të ditës së pestë se ndoshta kjo diet nuk ishte për mua. Isha duke e futur trupin tim në stres dhe se ushqimi një ditor po i jepte presion trupit tim. Kur kontaktova një mjek nutricient më tha se kjo idet është tejet ekstreme dhe jo për të gjithë. /Lajmi.net/