Tech

Çka ndodhë nëse iPhone X apo Samsung S9 e fusim në Coca Cola të ngrirë

Një test i qëndrueshmërisë të iPhoneX dhe Samsung S9 është bërë dje nga Anarhia.

Dy telefonët më të mirë aktualisht në treg testohen në futjen në gotë me Coca Colë të ngrirë.

Se si ndodhi, cili ishte efekti dhe cilat ishin pasojat, për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme./Indeksonline/