Aktuale

Dardan Sejdiu bëhet nënkryetar i parë i VV-së

Dardan Sejdiu, nga sot nuk do të jetë vetëm nënkryetar i Prishtinës, por edhe nënkryetar i parë i Vetëvendosjes pas votimit në mbledhjen zgjedhore të Këshillit të Përgjithshëm në këtë parti.

Po në këtë mbledhje kryetari Visar Ymeri ka thënë se janë duke u mobilizuar dhe ka bërë thirrje në anëtarësi që të përgatiten për kundërshtim të demarkacionit me çdo kusht.