Aktuale

Delawie flet për ekstremizmin e dhunshëm

​Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, do të jetë sot pjesë e një paneli në Gjakovë, ku do të diskutohet rëndësia e parandalimit të ekstremizmit të dhunshëm me ç’rast do t’u drejtohet të pranishmëve me një fjalë rasti.

Gjithashtu, ambasadaori Delawie do ta vizitojë edhe komunës e Deçanit për të marrë pjesë në panelin ku do të diskutohet rëndësia e të drejtave të grave mbi pronësi dhe trashëgimi me ç’rast do t’u drejtohet të pranishmëve me një fjalë rasti./KosovaPress/