Tech

Dhuroni gjak përmes Facebookut (Foto)

Facebook po nxjerr një tipar të ri për të ndihmuar donatorët e gjakut në mënyrë publike. Kjo platformë pritet të jetë publike me datë 1 tetor, në Ditën e Donatorëve të Gjakut të Indisë dhe se pikërisht në këtë shtet pritet të bëhet prova e parë.

Njerëzit do të mund të lajmërohen si donatorë të gjakut dhe si njerëz me nevojë nëpërmjet profilit të tyre.

Facebook ka bërë marrëveshje edhe me WhatsApp për të mundësuar thirrjet pas lajmërimit në këtë rrjet social.

Në këtë platformë do të mund të tregoni grupin e gjakut ndërsa mënyra e përdorimit është tejet e lehtë./Indeksonline/

the authorE B