ShowBiz

Dikur “mashkulli më seksi në botë”, tani është hija e vetes

53-vjeçari u fotografua në rrugët e Los Angeles, teksa shkonte në një studio arti.

Babai i gjashtë fëmijëve kaloi një periudhë shumë të vështirë pasi u nda nga gruaja, Angelina Jolie.

Duket se divorci me 41-vjeçaren dhe beteja ligjore e shëmtuar që pasoi, kanë lënë pasoja.

Aktori u akuzua se ka dhunuar fëmijët dhe bashkëshorten.

Fillimisht pati një hetim, por më pas akuzat ranë.Aktori thuhet se po merret me një projekt arti, që i kushton atij 15 orë punë në ditë.