Shëndetësi

A e dini çfarë ndodh me organizmin nëse hani një grusht rrush pa fara çdo ditë?

Rrushi pa fara është shumë i shëndetshëm dhe shumë ushqyes për organizmin tonë. Në vijim ju sjellim disa nga vetitë shëruese të rrushit pa fara.

Vetitë shëruese të rrushit pa fara:

Pastrojnë organizmin

Ruajnë shëndetin e zemrës dhe enëve të gjakut

Shkrijnë shtresat dhjamore

Parandalojnë proceset inflamatore

Përmirësojnë punën e metabolizmit

Ndihmojnë te artriti dhe reuma

Mbrojnë nga shumë lloje të kancerit

Përmirësojnë punën e veshkave dhe mushkërive

Parandalojnë formimin e gurëve në veshka

Ndihmojnë te bronkitisi dhe kolla

Përmirësojnë tretjen dhe rregullojnë punën e zorrëve

Përmirësojnë kujtesën dhe përqendrimin

Parandalojnë plakjen dhe Përmirësojnë gjumin.