Rajon & Botë

E tmerrshme, cunami gëlltit një qytet të tërë

Dikush ishte aq i guximshëm sa të injoronte paralajmërimet e shërbimeve emergjente dhe të qëndronte në shtëpinë e tij kur erdhi cunami i fuqishëm.
Videoja e kapur, tregon se sa shpejt mund të shpërndahet cunami, duke marrë gjithçka me vete.

Në fillim duket si një përmbytje e thjeshtë, por më pas dallga e ujit arrin në kulmin e ndërtesave, transmeton Gazeta Express.

Videoja e publikuar në Facebook ka për qëllim të tregojë fuqinë e cunamit. Shikojeni:

the authorBurbuqe Metolli