Rajon & Botë

E tmerrshme: Nëna dhe i dashuri i saj i shkaktojnë 28 fraktura fëmijës pesë muajsh dhe i japin kokainë (Foto)

Një nënë dhe i dashuri i saj janë shpallur fajtorë për vdekjen e djalit të saj, i cili kishte pësuar 28 fraktura gjatë jetës së tij të shkurtër dhe gjithashtu ai ishte ekspozuar ndaj amfetaminës dhe kokainës.
Pesë mujori Eli Cox vdiq në spital më 27 prill të vitit të kaluar, dy javë pas incidentit në shtëpinë e tij në Kent.

Ai pësoi një dëmtim “fatal” kur ishte nën kujdesin e nënës së saj Katherinë Cox dhe të dashurit të saj Danny Shepherd.

Eli kishte pësuar dëmtime në tru dhe dy vrima të rrumbullakëta iu gjetën në pjesën e pasme të kokës.

Cox 33 vjeç dhe Shepherd 25 vjeç nga Faversham të cilët ishin të vetmit të pranishëm në rastin kur Eli ishte i dëmtuar fizikisht, janë shpallur fajtorë.

Undated handout photo issued by Kent Police of bags of amphetamine drugs found in a shed. Katherine Cox and Danny Shepherd have been found guilty of causing the death of her baby son Eli Cox, who suffered 28 fractures during his short life and had been exposed to amphetamine and cocaine. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday August 3, 2017. See PA story COURTS Child. Photo credit should read: Kent Police/PA Wire
NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.
Undated handout photo issued by Kent Police of Katherine Cox, who has been found guilty alongside Danny Shepherd of causing the death of her baby son Eli Cox, who suffered 28 fractures during his short life and had been exposed to amphetamine and cocaine. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday August 3, 2017. See PA story COURTS Child. Photo credit should read: Kent Police/PA Wire
NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.
Undated handout photo issued by Kent Police of Danny Shepherd, who has been found guilty alongside Katherine Cox of causing the death of her baby son Eli Cox, who suffered 28 fractures during his short life and had been exposed to amphetamine and cocaine. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday August 3, 2017. See PA story COURTS Child. Photo credit should read: Kent Police/PA Wire
NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.
Undated handout photo issued by Kent Police of bags of amphetamine drugs found in a shed. Katherine Cox and Danny Shepherd have been found guilty of causing the death of her baby son Eli Cox, who suffered 28 fractures during his short life and had been exposed to amphetamine and cocaine. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday August 3, 2017. See PA story COURTS Child. Photo credit should read: Kent Police/PA Wire
NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.
the authorE B