Aktuale

Edhe familja Rugova në shugurimin e Katedrales ‘Nena Terezë’

Edhe familja Rugova po merr pjesë në shugurimin e katedrales ‘Nëna Terezë’ në Prishtinë.

Të pranishëm në këtë ngjarje janë bashkëshortja e ish- presidentit Ibrahim Rugova, Fanë Rugova, djemtë e presidentit Mendim dhe Ukë Rugova, si dhe vajza Teuta Rugova, tashmë deputete e Kuvendit të Kosovës.

Shugurimi i katedrales bëhet në 20-vjetorin e vdekjes së nobelistes shqiptare, Gonxhe Bojaxhiu./KosovaPress/