Aktuale

Eliza Hoxha flet pas aderimit në PDK

Eliza Hoxha, pas aderimit në Partinë Demokratike të Kosovës ka dhënë një deklaratë.

Ajo ka shkruar në rrjetet sociale se ka pasur shumë ftesa, por ka zgjedhur PDK-në.

Hoxha ka shkruar se nga sot e tutje aktivizimi i saj në publik po shkon në një shkallë tjetër.

Shënim i plotë i saj:

“Të dashur miq, nga sot e tutje aktivizmi im publik shkon ne nje shkalle tjeter te akivizmit edhe politik e vendimarres per qytetin dhe vendin. Ne shume ftesa qe kam pasur nder vite nga parti te ndryshme – PDK ka qene qene ajo qe vazhdimisht ka kriju hapesire per angazhim dhe kontribut.

Mendoj qe tani ka nje moment tjeter per Prishtinen, shume gjera emergjente per tu adresuar e shume te tjera per ti rimenduar bashke me Uran Ismajlin e te tjeret. Me dashni per qytetin!”, janë fjalët e saj.