ShowBiz

Emma Stone dhe Andrew Girfield sërish së bashku (Foto)

Ata u ndanë në vitin 2015 pas katër vite që ishin së bashku.

Bëhet fjalë për Emma Stone dhe Andrew Garfield, të cilët u panë bashkë në pre-party-n e “BAFTA Awards” duke shkëmbyer një përqafim të ngrohtë, shkruan “DailyMail”.

Nuk ka kaluar as një muaj që nga momenti kur Stone u shfaq sërish me unazën në gisht, çka tregonte rikthimin e tyre, por ende nuk kishte diçka të zyrtarizuar nga vetë ata.

Ata janë sërish bashkë, prej rreth një muaji, edhe pse e mbajtën mirë të fshehtë. Siç mund të shihet edhe nga fotot dashuria dhe gëzimi nuk iu mungon.

Një La La Land edhe në jetën reale!