ShowBiz

Enca largohet nga Frankfurti por çfarë i tha reperit që i propozoj martesë

Enca vihet në fokus nga rubrikat roze dhe gjithashtu edhe nga ndjekësit e saj ku reagojnë më komente të shumta dhe nga më të ndryshmet për paraqitjet e saja.

Enca edhe pse e ka thënë edhe vetë se kur behët fjalë për mbështetje të këngëve nga kolegët ajo nuk e ka siç bëjnë për njëri tjetrin, por kjo nuk i ndikon në karrierë apo për të patur sukses.Këngët e Ences marrin vëmendje si për zhvillimin e tematikës që përmban kënga siç edhe shtoi kureshtje dhe reagime më këngën e fundit ‘Dua’.

Por kënga po ecë suksesshëm dhe po dëgjohet gjithandej. Kur behët fjalë për të këngëtarja bënë zhurmë të madhe në medie.Para pak kohësh qarkullonte një lajm se si një reper gjerman i ka propozuar martesë. Por ky raport si duket do konkretizoj një bashkëpunim në mes dy këngëtarëve.

Enca ditë më parë vizitoj Frankfurtin prej nga është edhe reperi, Enca nuk dha ndonjë shenjë se u takua më djalin në fjalë, si duket këtë pjesë e mbajti sekret, por ajo si gjithmonë e shoqëruar nga miqtë të cilët janë të shumtë ngado që shkon.Ndërsa para një ore ajo përshëndeti Frankfurtin më një “Mirupafshim’.