Rajon & Botë

Erdogan: Aleatët e NATO-s janë çmendur për shkak të blerjes së S-400

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka hedhur poshtë sot shqetësimin brenda NATO-s me rastin e vendimit të vendit të tij që të blejë sistemin mbrojtës raketor S-400 “tokë-ajër”.

Erdogan tha se marrëveshja është nënshkruar dhe se depozita është paguar.