ShowBiz

Erik Fullani dhe Noizy miq për kokë (Foto)

Nuk është hera e parë që reperi Noizy dhe djali i ish-guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani rrinë së bashku.

Madje Eriku ka pohuar se do të merret me muzikë dhe se reperi do ta ndihmojë për këtë gjë. Ja tek i shohim të qeshur së bashku ndërkohë që ka qenë Noizy, i cili e ka postuar foton.