Aktuale

A është kjo femra më e bukur e FSK’së që sot parakaloi në sheshin e Prishtinës

Gjatë ditës së sotme për nder të dhjetë-vjetorit të pvarësisë së Kosovës, trupat e FSK’së, bashke me policinë e Kosovës, parakaluan para mijëra qytetarëve në sheshin kryesor të Prishtinës.

Ata të shoqëruar nga filarmonia parakaluar për më shumë se 20 minuta para qytetarëve. Në mesine tyre kishte edhe shumë femra të cilat janë kyçur në ushtrinë e policinë e Kosovës, transmeton Express.

FSK dhe Policia parakaluan në sheshet “Nënë Tereza” dhe “Skënderbeu” në Prishtinë për nder të 10-vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

the authorE B