Rajon & Botë

Evakuohet qendra tregtare në Londër

Qendra tregtare “London Westfield Stratford” në Londër, sonte është evakuuar për shkak të një kërcënimi me bombë, njoftojnë mediat britanike.

Pas marrjes së informacionit për kërcenim të mundshëm me bombë, qindra njerëz që ndodheshin në qendrën tregtare janë evakuuar.

Britania ka qenë disa herë cak i sulmeve terroriste dhe se masat kundër sulmeve të mundshme janë rritur në gjithë vendin, transmeton KosovaPress.