Kuriozitete

Fakte të frikshme rreth merimangave

Të gjithë duket sikur kemi frikë nga merimangat dhe këto fakte do t’ju bëjnë të frikësoheni edhe më shumë.

Merimangat nuk mund ta tresin menjëherë ushqimin.

Merimangat kanë gjakun blu

Merimangat mund ta kontrollojnë presionin e tyre të gjakut

Merimangat nuk kanë shtyllë kurrizore

Në fund merimangat e hanë rrjetën e vjetër për ta bërë të renë

Nuk ka merimanga në Antarktikë

Nuk ka asnjë lloj merimange që është klasifikuar si vegjetarianë.