Aktuale

Fokusi i NATO-s, zhvillimi profesional i FSK-s

Këshilltari i NATO-s dhe Ekipit Ndërlidhës (NALT), gjeneral Dietmar Mosmann ka thënë se NATO mbetet e përkushtuar në sigurinë e ballkanit perëndimor, por fokusi kryesor është mbështetja e zhvillimit profesional të FSK-së.

Ai tha se NATO këtu vazhdon të mbështesë organizatat e sigurisë, ku FSK-s i jep këshilla dhe më pas asistencën.

“Ne ndihmojmë edhe në zhvillimin dhe trajnimin në programet e FSK-së.”./KosovaPress/