Aktuale

Gjenden të gjashtë viktimat e fatkeqësisë ajrore në Maqedoni

Ekipet hetuese që gjenden në vendin ku dje u rrëzua aeroplani në afërsi të Shkupit, i kanë gjetur trupat e të gjashtë viktimave.

Bëhet fjalë për pesë burra dhe një grua. Kufat janë përgatitur për dërgim në Institutin e Mjekësisë Ligjore në Shkup, ku me urdhër të prokuurorit publik do të vazhdojë procedura për identifikimin e tyre.

Sipas informatave të deritashme, bëhet fjalë për gjashtë shtetas italianë, nga të cilët njëri, Visar Begaj, me prejardhje nga Kosova.