Fun

Gruaja dhe dashnorja e rrehin burrin për tradhti (Video)

Një burrë në Kinë është rrahur dhe tupëruar publikisht nga e dashura dhe gruaja e tij.

Në video do të shikoni se si gratë e godasin me karrige dhe grushta në mes të rrugës burrin gjysmë të zhveshur.

Sipas shpjegimit të videos të postuar nga Daily Mail, gruaja e veshur me të zeza ishte bashkëshortja ndërsa ajo me jeshile e dashura.

Video është filmuar në një lagje banimi në Kinë nga dëshmitarët, përfshirë edhe fëmijë, të cilët kanë shijuar “shfaqjen” në maksimum dhe qeshnin me atë që po ndodhte.