Aktuale

Haradinaj ia lë fajin vetës dhe politikës pse qytetarët po ikin nga Kosova

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, pas mbledhjes së Qeverisë ka folur edhe për ikjet e qytetarëve të Kosovës nga vendi. Sipas tij, fajet për këtë i ka politika, por edhe ai.

“Politika i ka fajet edhe unë i kam fajet që qytetarët po ikin nga vendi”, ka deklaruar Haradinaj.

I pari i Qeverisë ka folur edhe për aksidentet në trafik, nga ku u shpreh se duhet një hetim për të parë se cilat janë shkaqet. /FaktePlus