Aktuale

Haradinaj në Obiliq: Secili do të jap llogari për punën e tij

Kryeministri i zgjedhur Ramush Haradinaj kishte premtuar rritje të pagave për të gjithë punëtorët e KEK-ut gjatë fushatës zgjedhore.

Ai sot ishte për vizitë në këtë korporatë por nuk tha konkretisht se do të ketë rritje të pagave dhe shumën ashtu siq është premtuar duke thënë se ka ardh për diqka tjetër.

“Duhet me i ngrit pagat në KEK. Një pjesë e atyrse që punojnë në kushte të rënda kuptohet se duhet me iu dalë përballë. Por nuk kemi ardh sot për ato temat. Kemi ardh se e kemi një problem i cili duhet me u zgjidh”, tha Haradinaj.

Ai u takua me banorët e Shipitullës dhe Hades ku premtoi një takim e që sipas të cilit do ta zgjedhin bashkërisht, ndërsa u takua edhe me kryetarin e komunës së Obiliqit ku tha se punët më nuk do të shkojnë kështu dhe se secili do të jap llogari për punën e tij.