ShowBiz

I kërkojnë falje

Revista sllovene “Suzi” ka kërkuar falje nga zonja e parë amerikane Melania Trump, e lindur në Slloveni, për shkak të artikullit që ka treguar se bashkëshortja aktuale e presidentit të SHBA-së Donald Trump, përveç marrjes me modelizëm, ka punuar edhe në shërbimin e “eskortës elitare”.

AP përkujton se revista tekstin e kishte publikuar në gusht të vitit 2016 dhe redaksia sot njoftoi se artikulli është “kuptuar ashtu që Melania ishte përcjellëse e punës”.

the authorE B