Aktuale

Irak: 16 turq dënohen me vdekje

Gjykata irakiane dënoi 16 turq me varje për shkak të bashkimit me Shtetin Islam, njoftoi gjykata në Irak.

Gjykata ka dëshmuar se gratë anëtare të grupit terrorist të Shtetit Islam dhe se anëtarët e grupit kanë ofruar mbështetje logjistike ose kanë ndihmuar në kryerjen e sulmeve terroriste.