Aktuale

Ja cilat zona do të kenë reduktime të energjisë elektrike

Disa zona në komunat e Kosovës do të përballen me ndërprerje të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve të cilat po zhvillohen.

KEDS përmes një njoftimi për media, ka njoftuar për zonat në të cilat do të ketë reduktime të energjisë elektrike.

Më poshtë gjeni njoftimin e plotë të KEDS-it

Pejë

1.

Më 09.08.2016 në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Agrokosova  (50000007)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e bukës, rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi te Çekët, Motohia Remont, Demineret, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi,Tyrbeja.

Arsyeja: ndërrimi i shkarkuesve katodik.

Më 09.08.2016  në  NS 35/10kv Peja2  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Rugova (50051006)   prej orës 08:00 deri në orën12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allagës, Llotova, Pepaj, Koshutani, Shkreli, Dugaiva, Boge, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta, Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e Djathit, Malaj dhe Shtupeqi i Vogël.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesit.

3. Më 09.08.2016  në  NS 110/10kV Peja2  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Dardania I  (51000001) nga ora 16:00 deri në orën  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dardanija 3  dhe Dardanija.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçue

Më 09.08.2016  në  NS 110/10kV Peja2  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV 7_2  (51000016) nga ora   16:00 deri në orën  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Maja e Zezë 7/3. 7/1. 7/2. Xhamia e kuqe.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

Më 09.08.2016   në   TS 35/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Jagoda    prej orës 16:00  deri në orën 20:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë,Trestenik,  Lutogllavë, Budisalc, Rudicë dhe Stupë.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

Më 09.08.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumbardhi  (53000005) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lumbardh,  Lluka e Epërme, Pozhari dhe  Kodrali.

Dalja 10 kV Strellci(53000004)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe i Ulët.

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit të largpërçuesve.

Më 09.08.2016  në NS 110/10(20) kV Istog do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Dubrava   prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Veriq, Kerrnine, Padalishte, Shushice, Rakosh, Uqe, Suhogerll, Cerkolez.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesi

Më 09.08.2016  në TS 11035/10 kV Prishtina 1 do të shkyçet

Dalja 10 kV J15 Kampi Jordanez (10000010)    prej orës  08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Elkosi, Hiberna FM, Karabinierët Italianë, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK.

Më 09.08.2016 në NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të shkyçen:

Dalja 10 kV Iliria -Nr:23 (11000006) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Iliria, 4 Llullat, Gustav Majer 1,Gustav Majer 5,Parku 2.

Më 09.08.2016 në NS 110/10(20) kV Prishtina 3 do të shkyçen:

Dalja 10 kV Nr:21 Arbëria 5 (12000014) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbëria (një pjesë).

Më 09.08.2016, ne NS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të shkyçen:

Dalja 10 kV j12 Kodra e trimave 7 (13000006) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër.

Dalja 10 kV j17 Kodra e trimave 9 (13000007) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, pjesa afër hotel Apollonia.

Dalja 10 kV j22 Kodra e trimave 4 (13000012) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, një pjesë.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

2.

Më 09.08.2016 ne NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat 1 (14000009) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapashtica, Sekiraqa, Gllamniku, Konushevci, Burica, Penuha;

·         Dalja 10 kV Letanci (14000012) prej orës prej  08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica;

·         Dalja 10 kV Podujeva 3 (14000003) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti i Podujevës (pjesa veriore), Gjimnazi, INA.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

3.

Më 09.08.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Gllobari (16021008) prej orës 08:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë, Dobroshec.

·         Dalja 10 kV Drenasi 2 (16021002) prej orës 12:00 – 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti i Drenasit, Lagjja e Feronikelit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

4.

Më 09.08.2016, ne NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:

·         Dalja 10kV J25-Mati 1 (19000025) prej orës 11:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Royal-it, Banesat e Krapit, Banesat e Morinës, NTP BESA COMMERCE, NTP BURIMI COMMERCE dhe një pjesë e rrugës Muharrem Fejza.

Për shkak të punimeve sipas urdhëresës për kyçje Nr. 5854/13-07-2016.

5.

Më 09.08.2016 dhe 10.08.2016 ne  NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 10:00 -16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqak, Gjurgjica,Terpeza, Berisha, Novosella, Divjaka dhe Kleqka.

Shkyçja bëhet për shkak të pastrimit të trasesë.

Prizren

1.

Më 09.08.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni I  do të shkyçet:

·         Dalja 10KV Rruga e Nashecit (30000013) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Pa energji do të mbesin rrugët: Besim Shala, Beamir Memaj, Toplica, Esad Mekuli dhe Zef Skiroi.

Më 09.08.2016 në NS 35/10 kV  Dragashi do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Rapqa   prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Kërstec , Rapqa, Pllavë, Buqe, Brezne, Rrenci, TS Berham Jonuzi, TS Meka, TS Qendra Petrol.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

2.

Më 09.08.2016  në NS 110/10 kV Theranda  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Budakova (32000008) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reqan, Muhlan, Greiqec, Budakova, Vërshec , Papazi, Dardhishtë e Ulët, Dardhishtë e Epërme, Dragaqine, Stravoqinë,  Pishina Solidi, Vëllëzerit Morina (Reqan), Gurthyesi Seti Sllapuzhan.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

Ferizaj

1.

Më 09.08.2016 në NS 35/10 kV SHTIME do të shkyçet:

Dalja 10 kV Petrovës prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Petrova, Mollopolci dhe TS Shtime (Demiri).

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit të largpërçuesit.

2.

Më 09.08.2016 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat (41048002) prej orës  08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magurja (një pjesë), Medvevci, Dobraja, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torinë Poturovc, Gllanicë.

Shkyçja realizohet për shkak të revizionimit të largpërçuesit.

3.

Më 09.08.2016  në TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

·         LP 35 kV Lipjani prej orës 07:30 – 08:30.

Gjatë kohes sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti i Lipjanit, Suhadolli, Lepina, Radeva, Skullani,Gracka Vjeter, Qyteti, Ferma, COCA COLA, Fabrika e Letres, Fabrika Bonita, Shkolla e Mesme, Fabrika e Ventilatorëve.

Arsyeja e shkyçjes: punë e planifikuar, heqja e izolatorit përcjellës 35kV në NS-35/10kV-Lipjan për nevojat e NS-35/10kV-Ferizaj.

4.

Më 09.08.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji I do të shkyçet:

TR 35/10 kV T-1 prej orës 09:00 deri në orën 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbesë asnjë konsumator.

Arsyeja e shkyçjes: Probleme me një isolator (skuqje e izolatorit) në  transformatorin TR-1 8MVA.

Mitrovicë

1.

Më 09.08.2016 në NS 35/10kV Mitrovica 2  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Bajri(71075004)   prej orës 12:00-16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Asllan Cimili, Xhemajl Haxha, Ahmet Haxha, Muhamet Gashi, Hamez Jashari, Ramadan Behrami, Xhemajl Zhazha, Lutfi Hasani, Jonuz Mripa, Rezak Shala, Fadil Deliqi, Shefqet Shkupi, Avdulla Zajmi, Mulla Mustaf Fazlia, Vëllezëit Bytyqi, Batalioni Atlantiku, Adem Shala, Rexhep Remziu, Xhevat Bajrami, Hamzë Beharami, Rrok Zojz , Fatime Sokoli, Driton G Veliu, Mustaf Shyti, Dervish Kopriva, Avni Zajmi, Edit Durham, Ferki Aliu, Tahir Meha, Fadil Seferi dhe fshati Frashër i Madh;

·         Dalja 10 kV Koshtova(71075005)   prej orës 12:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Vinarcë I  Ulët  dhe i Epërm, Gushafcë, Koshtovë,Koprivë, Broboniq, Gradevci;

·         Dalja 10 kV Ujesjellesi i  vjeter (71075010)   prej orës 12:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Gani Musa, Eset Ibishi, Ukshin Kovaqica, Fahri Aliu, Nexhpi Draga, Ferat Draga, Ethem Prekazi, Xhelal Mitrovica, Bilal Xhaferi, Ali Zeneli, Jan Kukuzeli, Fatmire Hetemi, Bedri Xhina, Adem Voca ,  Bulevardi Nënë Tereza dhe Komuna.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

2.

Më 09.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:

·         LP Kabllat(73000001)   prej orës 12:00-16:00

Pa energji do të mbesin: një pjesë e qytetit të Vushtrrisë, rrugët: Dëshmorët e kombit, Adem Jashari dhe pjesa afër Gjimnazit dhe Enti i Punësimit.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesve.

Gjilan

1.

Më 10.08.2016  në NS 110/10kV Kamenicë  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV  Industriali (62000015) prej orës 09:30 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS.231 Muharremi Petroll,TS.232 Biraria(Topanicë),TS.233 Seperacioni,TS.234 Ujësjellsi (Topanicë),TS.235 Lindi Petroll,TS.236 Fabrika e Bllokave,TS.238 Dogana,TS.242 Topanicë (Përparimi),TS.241 Borovcët,TS.243 Landi.

Arsyeja e shkyçjes: kyçja e trafostacionit të ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

Më 09.08.2016  në NS 35/10 kV Gjakova III  do të ketë shkyçet:

Dalja 10 kV Elektrokosova(81084020)  prej orës 13:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Musa Zajmi, Ferhat Binishi, Selman Riza dhe Naum Veqilhargji.

Arsyja e shkyçjes: kyçja e nënstacionit 10/0.4 të ri në rrjet.