ShowBiz

Ja pse Mihria nuk e ndryshoj mbiemrin e vajzërisë

Mihrie Braha është emër i njohur tash e 30 vite. Dikur këndonte muzikë patriotike, si shumë nga koleget e saj, shkruan “Kosovarja”.

Kur Mihria u njoh me Naimin, ajo ishte tashmë emër i identifikuar në muzikë, ama ende nuk e gëzonte famën e madhe.

Mihrija u martua me një nga këngëtarët e popullarizuar të kohës, Naim Abazin, por ajo kurrë nuk e ndryshoj mbiemrin nga Braha në Abazi

Çifti janë të kurorëzuar dhe Mihria sigurisht që si mbiemër të dytë e ka atë të bashkëshortit.

Mihrie Abazi. Si po ju tingëllon?