ShowBiz

Ja si dukej Elvana Gjata para operacioneve plastike (Foto)

Duket se dallimi nga fotografitë e “perfeksionuara” të Instagram-it dhe atyre që nuk kanë kurrëfarë ndërhyrje photoshop-i e që janë marrë nga mbrëmjet muzikore të Elvana Gjata-s të jetë tejet i madh kur i krahësojmë.

Në të vërtetë ne nuk e kemi bërë!.

Është faqja e famshme “Vip–at e Bllokut” ajo që kësaj rradhe “pre” gjahu kishte Elvanan!.

Si ju duket krahësimi? Vlerësojeni vet!.