Fun

Ju ka mbetur unaza në gisht? Ky është triku i lehtë për ta hequr

Nëse gishti juaj është ënjtur pak dhe nuk po mund ta nxirrni unazën nga gishti, ky është triku që ndoshta ju duhet.

Në një video të publikuar në YouTube, e cila është shikuar më shumë se tre milionë herë, tregohet një trik i thjeshtë spitali për ta hequr unazën nga gishti.

Dr. Simon Carley nga Universiteti Metropolitan në Mançester, ka treguar se si ta hiqni unazën duke përdorur rripin e një maske oksigjeni, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni këshillën e tij:

Leave a Reply